Skip to content

Vakmanschap is meesterschap: een mix van ervaring in beeld

Vakmanschap betekent letterlijk: de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. We vroegen onze vakmannen wat hun werk nou zo leuk maakt. De rode draad? ‘Kwaliteit leveren’ staat bij iedereen hoog in het vaandel. Net in dienst of 40 jaar werkervaring, iedereen werkt op z’n Van Wanrooijs: samen met elkaar, in een hoog tempo en met veel plezier. Maar wie zijn deze vakmannen? Op bezoek bij de ploeg van uitvoerder Freddy bij ‘De Kreek’ in het Brabantse Oosterhout.

“Ik stel mijn ploeg samen op sfeer en vakmanschap. Ik wil de beste kwaliteit kunnen leveren voor onze klanten.”

Marcel, Voorman Timmerman, werkt ruim 25 jaar bij Van Wanrooij

“Iedere dag is anders voor mij. Ik kom steeds weer op nieuwe locaties. De vrijheid in m’n werk, daar geniet ik het meest van.”

Sjon, Chauffeur/Planner, werkt ruim 20 jaar bij Van Wanrooij

“Ik vind het nog steeds prachtig om met jonge én ervaren mensen samen een kwalitatief goed werk te leveren. De afwisseling in het werk spreekt me het meest aan.”

Freddy, Uitvoerder, werkt ruim 40 jaar bij Van Wanrooij

“In de bouw werk je met een team. Samen hard werken, kwaliteit leveren en vooral ook plezier maken. Ik vind het mooi om daar al meer dan 38 jaar onderdeel van te zijn.”

Twan, Metselaar/Afwerker, werkt ruim 40 jaar bij Van Wanrooij

“Iedere handeling die we doen blijft voor lange tijd zichtbaar. Dat is het mooie van ons vak. Iets tastbaars maken, daar word ik blij van.”

Jurgen, Voorman Metselaar, werkt ruim 3 jaar bij Van Wanrooij

“Als je altijd met dezelfde ploeg ergens aan werkt, dan weet je gewoon dat de kwaliteit goed is. Met Geert werk ik al 22 jaar samen.”

Luuk, Timmerman Afbouw, werkt ruim 24 jaar bij Van Wanrooij

“Het geeft mij voldoening als ik woningen mooi kan aftimmeren en dat onze klanten daar tevreden over zijn.”

Geert, Timmerman Afbouw, werkt ruim 28 jaar bij Van Wanrooij

Wil jij ook graag werken bij een familiebedrijf waar de onderlinge gezelligheid uniek is?

Bekijk dan onze vacatures! Heb je vragen? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of bel 073 - 53 40 648. Onze HR-collega's Jorg en Lyanne helpen je graag.