Startersfunctie of traineeship: een baan die perfect bij je past | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Jong talent

Dé job die bij je past

Wil jij een vliegende start in de bouw? Van Wanrooij daagt je uit! Hier leer je veel, zijn de doorgroeikansen groot en kan je direct aan de slag als (technisch) projectontwikkelaar, calculator, BIM-modelleur, werkvoorbereider of uitvoerder. Wil je liever eerst ontdekken in welk vakgebied jouw talent het best tot z'n recht komt? Ga dan voor een traineeship.

Een ontwikkelplan op maat

Zowel in een startersfunctie als tijdens je traineeship leer je veel in het werkveld. Maar hoe haal je nou het beste uit jezelf? Waar haal je je uitdaging uit en waar liggen je talenten? Om jou te begeleiden in jouw persoonlijke groei, bieden we een POP-traject. Wij maken samen met jou een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan met heldere afspraken over jouw ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier!

‘Je leert hier snel de breedte van de bouw kennen’

Stijn, uitvoerder (na zijn traineeship)

Traineeship: waar ligt jouw talent?

Wil jij graag bij verschillende teams binnenkijken? Denk aan de afdeling (technische of commerciële) projectontwikkeling, calculatie, BIM, werkvoorbereiding en uitvoering. Wij denken met je mee!

In twee jaar tijd ben je actief op drie afdelingen. Denk je dat je alleen maar meekijkt? Echt niet! Je werkt mee en voert een onderzoek uit zodat jij kunt merken én kunt laten zien waar jouw kracht en interesse ligt. De ene trainee gaat als technisch projectontwikkelaar aan de slag, de ander als calculator, BIM-modelleur of werkvoorbereider. Al die young professionals hebben één ding gemeen: ze geven een vliegende start aan hun carrière! Collega Thijs ging je al voor... Lees snel meer over zijn ervaring.

Hebben we je interesse gewekt? Check hier de actuele vacatures. De startrondes van de traineeships vinden plaats in februari en september.

Dít is waarom jij een traineeship bij Van Wanrooij wilt:

Ontdek jouw talent binnen ons mooie bedrijf

Alles voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met andere jonge talenten

Een vak leren van echte vakmannen

Een mooi startsalaris met een jaarlijkse salarisgroei.. We vertellen je hier graag meer over!

Je werkt bij 1 van de grootste woningbouwontwikkelaars van Nederland

Veel gezellige activiteiten en borrels met je leuke collega’s