POP-training voor starters | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Til jezelf naar een hoger niveau

Jouw groei en ontwikkeling: onze POP-training

Of je nu net van school komt of al een tijdje aan het werk bent; je kunt jezelf altijd blijven ontwikkelen. Natuurlijk leer je veel in het werkveld, maar hoe haal je nou het beste uit jezelf? Waar haal je je uitdaging uit en waar liggen je talenten? Om onze starters en jonge collega's te ondersteunen in hun persoonlijke groei, bieden we de mogelijkheid om een POP-traject te volgen. Leuk én leerzaam, voor zowel de deelnemers als hun leidinggevenden.

Jaarlijks volgen zo'n 15 collega's het uitdagende POP-traject. Van werkvoorbereider tot marketeer en van BIM-modelleur tot projectontwikkelaar: het Persoonlijke Ontwikkelplan is geschikt voor alle collega's die de ambitie hebben om alles uit zichzelf te halen. 

“De tools uit de trainingen pas ik toe om gerichter en efficiënter gesprekken te voeren.”

Lieneke van der Molen, Calculator

Starters

Na je afstuderen is het dan eindelijk zover: je bent klaar voor het échte werk. Maar zonder veel opgedane ervaring kan zo'n start nog weleens lastig zijn. Zo’n POP helpt je om je persoonlijke doelen te bepalen. Zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot de professional die je wilt worden en waar je voor gestudeerd hebt. Dat is nog eens een vliegende start, toch?

Doorgroeien

Ook als je al een tijdje aan het werk bent, verdient jouw persoonlijke ontwikkeling aandacht. Waarin kan je nog groeien? Kan je jouw talenten beter benutten? Samen met jou gaan we hiermee aan de slag, zodat je jezelf naar een hoger niveau kunt tillen.

“Mooi dat we met jonge mensen uit verschillende functies dit samen doen, op deze manier leer je elkaar en elkaars werkzaamheden beter kennen!

Willem Jongen, Werkvoorbereider

Een uitdagend traject

Het traject start met een talentenscan en het in kaart brengen van de leerdoelen. Dit is meteen de lastigste taak, want die moeten zo concreet mogelijk zijn. We moeten later natuurlijk wel kunnen meten of ze behaald zijn 😉 Ook de leidinggevenden worden hierbij betrokken; zij moeten het uiteindelijk kunnen analyseren en helpen waar mogelijk in je groeitraject. Uiteindelijk ontstaat er een persoonlijk plan voor iedere deelnemer, waar ze in de komende maanden of zelfs jaren mee aan de slag kunnen.

Ervaring is de beste leermeester

De trainingen worden gegeven door een begeleider met veel ervaring in de bouw: Marcel Dullaart (via de BOB). Marcel weet de trainingen levendig te brengen. Hij gaat onder andere in op onderwerpen als (mis)communicatie, jouw communicatiestijl, samenwerking, timemanagement en persoonlijke effectiviteit. Van een groepscursus weet hij toch maatwerk te maken. Dat het tijdens de trainingen ook nog eens heel gezellig is met je collega’s, is een mooie bijkomstigheid.