Van Wanrooij Bouwontwikkeling B.V. - Junior Werkvoorbereider
Overslaan naar content

Junior Werkvoorbereider

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Jouw motto is: een goede voorbereiding is het halve werk. Als Werkvoorbereider weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat aan alles gedacht wordt. Van materiaal tot logistiek. Jij bent de belangrijkste schakel in de voorbereiding van het bouwproject. En dat geeft jou energie!

Wat ga je doen?

In de rol van Werkvoorbereider maak je op kostenbewuste wijze inzichtelijk welke materialen nodig zijn. Jij zorgt voor de bestellingen van de materialen, maakt planningen en controleert tekenwerk. Jij controleert of alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Wist je dat onze projecten volgens de lean-methodiek worden uitgevoerd? Jij stelt deze planningen op voor een efficiënt bouwproces. Ook adviseer jij de projectleider over leveranciers, onderaannemers en contractvorming. Daarnaast ben jij een belangrijke schakel tussen onze afdeling calculatie, modelleerafdeling en uitvoering. Dat maakt van jou een echte spin in het web!

Je werkt vanaf ons gloednieuwe kantoor in Den Bosch, op een afdeling met enthousiaste collega werkvoorbereiders en je gaat regelmatig op de bouw kijken. Je bent betrokken bij projecten voor de seriematige woningbouw maar ook appartementencomplexen. Als werkvoorbereider krijgt je de mogelijkheid om het BIM-methodiek te leren, mocht je daar nog niet bekend mee zijn. Kortom: een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

In deze functie krijg je veel inzicht in het totale bouwproces. Een goede basis om jouw loopbaan mee te starten! En om door te stromen naar een andere functie binnen ons bouwbedrijf.

Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een groot team van professionele collega’s. Het team bestaat uit 15 werkvoorbereiders. Binnen dit enthousiaste team wordt gewerkt in duo’s, zodat je je aan elkaar kan optrekken en om het project zo soepel mogelijk voor te kunnen bereiden. De lijnen zijn kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht. Benieuwd hoe collega-werkvoorbereider Robin het werk ervaart? Lees het hier!

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven young professional en hebt een neus voor slimmer, beter en efficiënter werken. Je ontvangt en deelt graag kennis en ideeën met jouw collega's. Verder:

 • Je hebt een bouwkundige opleiding, eventueel aangevuld met enkele jaren werkervaring.
 • Je bent gedreven, je schroomt niet om vragen te stellen en het maken van fouten zie jij als een kans om te leren.
 • Je bent leergierig en kan accuraat werken.Dit bieden we jou!

In het nieuwe kantoor, gelegen in hartje Den Bosch, staat een moderne werkplek voor je klaar voorzien van een laptop en sta-/zitbureau. Van Wanrooij biedt jou een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities.

Daarnaast kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een jaarcontract voor 32-40 per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een goed salaris. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een reiskostenvergoeding volgens de CAO-richtlijnen
 • 43 (!) verlofdagen (25 vakantiedagen, 15 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Een laptop;
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Vergoeding van € 19,90 bruto per maand op je aanvullende zorgverzekering;
 • Een gedreven team met jaarlijks meerdere leuke personeelsactiviteiten.

Welkom!
Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij ons succesvolle familiebedrijf. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?

Misschien heb je het al gehoord: per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. We zijn als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans actief. De familiedirectie is nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.

Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carlijn van den Broek (Corporate Recruiter) via 06 57 47 93 45. Of stel je vraag via WhatsApp. Wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaande button!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar