Van Wanrooij Bouwontwikkeling B.V. - Stage
Overslaan naar content

Stage

Op locatie
  • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Stages en leerwerkplekken

Functieomschrijving

Wil jij je vakinhoudelijke kennis ontwikkelen bij een ontwikkelende aannemer? En wil jij tijdens je bouwkundige stage deel uitmaken van een jong en gezellig team? We hebben doorlopend stageplaatsen beschikbaar!

Lees hier alles over stagelopen bij Van Wanrooij!

Stage Calculatie

In jouw stage leer jij de kneepjes van het vak. Je ondersteunt het team met het calculeren van meer dan 1.500 woningen per jaar. Advies geven over bouwkosten aan projectontwikkeling en veel bezig zijn met BIM; dát is calculeren bij Van Wanrooij. Samen met de BIM-modelleurs maken jullie de modellen nóg slimmer. Benieuwd naar het calculatieteam? Ontmoet ze hier.

Stage Uitvoering 

Tijdens jouw stage doe je ervaring op in de praktijk en leer je alles rondom het bouwproces. Je werkt mee met de Uitvoerder. Hij geeft dagelijks leiding aan het bouwteam en is verantwoordelijk voor de kwaliteit en voortgang van de uitvoering van één of meerdere woningbouwprojecten. Het is jouw taak om de Uitvoerder te ondersteunen met zijn werkzaamheden. Benieuwd naar hoe een dag als Uitvoerder eruit ziet? Lees dan het verhaal van Frank.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een MBO-4 of HBO-student in de richting van Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Vastgoed (of een andere bouwgerelateerde opleiding). Tijdens jouw opleiding heb je al enige kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken. Je bent communicatief vaardig, gemotiveerd en leergierig en tot slot ben je enthousiast om ervaring op te doen in de praktijk.

Dit bieden wij jou!

Stagelopen bij Van Wanrooij? Dát wil je! Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Brabantse gezelligheid, lekker doorwerken en goed beloond worden: dat typeert werken bij ons succesvolle familiebedrijf. Dat wil jij toch ook?

Wij vinden het belangrijk om je de kans te geven om je in de praktijk tot een zelfstandig professional te ontwikkelen. Daarom bieden wij jou:

  • Een ervaren begeleider met aandacht voor jouw ontwikkeling;
  • Een flexibele instelling om je stage tot een succes te maken;
  • Stagevergoeding conform stageregeling Bouw: MBO € 400,- bruto en HBO € 550,- bruto (op fulltime basis).


Dit is Van Wanrooij
Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Wij verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor in Den Bosch. Hier krijg je een moderne werkplek op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.Misschien heb je het al gehoord: per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. We zijn als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans actief. De familiedirectie is nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.


Laat van je horen!

Heb je zin in een afwisselende en leerzame stageplek? Reageer dan snel! Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? App (06-51307250) of bel (073-5340677) dan naar onze HR-collega Esmée van Heertum. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar