Van Wanrooij Bouwontwikkeling B.V. - Uitvoerder Bouw
Overslaan naar content

Uitvoerder Bouw

Op locatie
  • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Ben jij een echte leider en verbinder met een hart voor woningbouw? Weet jij als geen ander prioriteiten te stellen voor jezelf en anderen? En krijg jij energie van samenwerken met vaste ploegen van echte vakmannen? Dan is een baan als uitvoerder iets voor jou! 


Wat ga je doen als uitvoerder?

Een strakke planning en gemotiveerde collega’s die werken met goed gereedschap. Dat is wat jij nodig hebt om van een bouwproject een succes te maken. Als uitvoerder werk je samen met een projectleider, die meerdere projecten in beheer heeft. In de rol van uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor één of twee bouwplaatsen, afhankelijk van de grootte.


We hebben de ambitie om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig te bouwen. Dat begint al bij het beeld van jouw bouwplaats, deze ziet er netjes en goed georganiseerd uit. Jij zorgt ervoor dat jouw mensen goed geïnformeerd worden en door jouw strakke organisatie lekker bezig kunnen zijn met hun vak. Bij Van Wanrooij staan veilig werken en continu verbeteren centraal, dus ook voor jou en je team.


We zoeken momenteel een uitvoerder voor een project in Werkendam en in Best. Verder wordt er naar de planning gekeken voor op welke bouwplaats je komt te werken.


Benieuwd hoe je toekomstige collega's de baan als uitvoerder vinden? 

Lees hier het succesverhaal van uitvoerder Frank. Enthousiast geworden over het werken bij Van Wanrooij als Uitvoerder? Solliciteer direct, of kom eens kennismaken.


vacature uitvoerder bouw

Vereisten

Dit ben jij in jouw baan als uitvoerder

Jij bent de persoon waar medewerkers, klanten en (onder)aannemers graag mee samenwerken. Je bent proactief, communicatief sterk en weet te sturen op het nakomen van afspraken. Tot slot ben je een echte leider, je schroomt niet om grenzen aan te geven en weet collega’s op een constructieve wijze aan te spreken. Verder:

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding
  • Je hebt kennis en ervaring als uitvoerder in de (seriematige woning)bouw


Dit bieden we jou!

  • Een bruto maandsalaris tussen de €3800 en €5500, afhankelijk van kennis en werkervaring
  • Voldoende ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen
  • 43 verlofdagen (25 vakantiedagen, 15 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen o.b.v. een fulltime dienstverband)
  • Zeer goede pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming vanuit de werkgever
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een auto van de zaak


Welkom!
Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij Van Wanrooij. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?

Misschien heb je het al gehoord: per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. We zijn als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans actief. De familiedirectie is nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.


Weet jij het verschil te maken?
Voor informatie neem dan contact op met Carlijn van den Broek, 06 57 47 93 45. We vertellen je graag meer over onze projecten. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via de knop hieronder.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar