Van Wanrooij Bouwontwikkeling B.V. - Projectontwikkelaar
Overslaan naar content

Projectontwikkelaar

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Projectontwikkeling

Functieomschrijving

Projectontwikkelaar

Heb jij passie voor het creëren van nieuwbouwprojecten die perfect aansluiten op de behoeften van de markt? Dan is jouw volgende uitdaging te vinden in ons diverse portfolio! Van de meest uitdagende tot de meest ambitieuze projecten, wij bieden variatie in zowel omvang als complexiteit. Of het nu gaat om laag- of hoogbouw, projecten in uitleggebieden of op inbreidingslocatie, wij hebben het allemaal. Denk aan opmerkelijke projecten zoals Bosackers in Veldhoven, Heem van Selis in Boxtel, De Groene Steegjes in Utrecht, Landgoed Coudewater in Rosmalen en het Walkwartier-project in Oss. Dit is slechts een voorproefje van wat we te bieden hebben...

Wat ga je doen?

In de rol van Projectontwikkelaar voer je regie over meerdere projecten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het ontwerpproces, de afstemming met betrokkenen zoals gemeente en omwonenden, de RO-procedures, het vergunningentraject, de (eventuele) grondexploitatie, de contractering van de aannemer, (eventuele) civiele aannemer en overige partijen. En niet onbelangrijk: de verkoop van de woningen en appartementen. Daarnaast zorg je dat de gewenste kwaliteit geleverd wordt, bínnen de financiële kaders en met een realistische planning.

Kortom: je ontwikkelt het juiste ontwerp voor de juiste doelgroep, veelal op basis van ons flexibele woningconcept Optio. Prijs en kwaliteit meegenomen, want commercie en een goed rendement vinden we belangrijk. Veelal werk je vanuit een bouwclaim- of anterieure overeenkomst. Soms word je gevraagd bij te dragen aan een tender of prijsvraag en heb je te maken met een samenwerkingsverband. Bij ons vind je de ideale werkomgeving om jouw ambities als projectontwikkelaar waar te maken.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een uitgebreid team van professionele collega’s. Het team bestaat uit de directie, 4 ontwikkelingsmanagers, 16 projectontwikkelaars, 6 technische ontwikkelaars en 4 online-marketingspecialisten. Binnen dit dynamische team zijn de lijnen kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht. Wil je je collega's alvast leren kennen? Ontmoet dan hier ontwikkelaar Paul.


Het Van Wanrooij DNA

Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een krachtig en succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij centraal in onze aanpak. Wij verwelkomen je graag in ons nieuwe kantoor Belvédère in Den Bosch. Hier krijg je een moderne werkplek op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bekwaam in het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Een verbinder met het vermogen om de juiste doelgroep te benaderen met een gedegen markt- en risicoanalyse. Je speelt kort op de bal, bewaart het overzicht en hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt, ben je sterk in de onderhandeling en durf je keuzes te maken. Je beschikt over:

 • tenminste een afgeronde hbo-opleiding richting bouwkunde, architectuur, ruimtelijke ordening of makelaardij en vastgoed;
 • >5 jaar relevante commerciële ervaring als projectontwikkelaar of projectmanager.


En dit bieden we jou!

In ons nieuwe kantoor, gelegen in Den Bosch, staat een moderne werkplek voor je klaar voorzien van een laptop en sta-/zitbureau. Van Wanrooij biedt jou een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities.

Daarnaast kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een jaarcontract voor 32-40 per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • 43 (!) verlofdagen (25 vakantiedagen, 15 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Een laptop;
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Vergoeding op je aanvullende zorgverzekering;
 • Een gedreven team met jaarlijks meerdere leuke personeelsactiviteiten.
 • Lease auto.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Welkom!

Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij Van Wanrooij. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?


Sinds september 2023 is Van Wanrooij onderdeel van Koninklijke Heijmans. Inmiddels is de nieuwe directie ingetreden: een krachtig team dat vastberaden is om verder het verschil te maken in de woningmarkt. In die markt blijven we voorlopig onder de naam Van Wanrooij actief. Zo succesvol zijn en blijven, dat kunnen we alleen samen. Samen komen we immers verder.


Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carlijn van den Broek (Corporate Recruiter) via 06 57 47 93 45. Of stel je vraag via WhatsApp. Wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaande button!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar