Overslaan naar content

Leerwerkplek timmerman en metselaar

Den Bosch, Zuid-Holland, NederlandStages en leerwerkplekken

Functieomschrijving

 • een ploeg uit de buurt
 • een lekker salaris én een extraatje waar we je graag mee over vertellen
 • écht goed gereedschap
 • een kerngezond bedrijf
 • en échte vakmannen die jou het vak leren..

… dus bij ons zit je als leerling goed om je te ontwikkelen tot timmerman of metselaar!


Wat ga je doen als leerling timmerman

Als timmerman ben je betrokken bij het hele proces: van de fundering tot aan het dak. Je leert onder andere om bekistingen te maken, je legt vloeren (kanaalplaten en breedplaatvloeren), plaatst en stelt kozijnen, maakt goot- en overstekbetimmeringen en je gaat aftimmeren. Alle opdrachten voor je opleiding kun je bij ons maken!


Wat ga je doen als leerling metselaar

Stroop de mouwen maar op, je gaat direct aan de slag! Je leert onder andere tekeningen lezen, isoleren en je metselt uiteraard; schoon- en vuil metselwerk en diverse metselverbanden. Ook leer je vochtkeringen aanbrengen, zodat het metselwerk staat als een huis.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’s. Je maakt onderdeel uit van een vaste ploeg vakmannen. De voorman van de ploeg is jouw leermeester. Hij is ervaren in het vak en kan jou als geen ander met passie het vak leren. Benieuwd naar hoe het is om als leerling bij Van Wanrooij te werken? Lees de ervaring van Lorenzo hier


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent gedreven en je hebt zin om in de praktijk aan de slag te gaan. Motivatie vinden wij belangrijker dan kennis, want dat leren wij je wel. Je start binnenkort met een BOL/BBL-opleiding in de richting van timmerman of metselaar óf je bent inmiddels al gestart met deze opleiding en bent op zoek naar een nieuwe leerwerkplek.


Dit bieden we jou!

 • Direct salaris én daarbovenop nog een extraatje.. daar vertellen we je graag meer over.
 • Als jij je opleidingsperiode positief afrond, ben je verzekerd van een baan!
 • Een fijn team collega’s van wie je de kneepjes van het vak leert.
 • We organiseren open dagen zodat je ouders kunnen zien wat jij aan het bouwen bent.
 • Uitjes met andere leerlingen, leuk om elkaar te leren kennen.
 • Én uiteraard word je ook uitgenodigd op de andere feestjes die we voor alle collega’s organiseren. Gezellig, toch?


Dit is Van Wanrooij
Al meer dan 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: vol toewijding en zonder gedoe. Met een bak koffie en tijd voor een geintje. Wij zijn nuchter, aanpakkers, we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Ook zijn we ervan overtuigd dat dingen altijd slimmer en beter kunnen. Dat zit in het DNA van ons bedrijf én van onze mensen. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Dat wil jij toch ook?

Per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. Gedurende twee jaar blijven we als Van Wanrooij actief, als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans. De familiedirectie blijft in deze periode in beeld: zij zijn nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Hier kun je er meer over lezen.


Ga je bij ons aan de slag?
App of bel voor meer informatie naar Esmée van Heertum (HR Adviseur) via 073-5340677 of via 06-51307250. Of reageer direct via onderstaande knop.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar