Stage & afstuderen: Jouw stage bij Van Wanrooij | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Stage & afstuderen

Jouw stage bij Van Wanrooij

Een stage bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is een unieke kans om de bouwwereld te leren kennen en misschien wel je eerste job te vinden. Elk jaar verwelkomen we meer dan 20 stagiairs en leerlingen (mbo-4 en hbo): in de projectontwikkeling, calculatie, BIM, werkvoorbereiding en uitvoering. Studeer je in de richting van bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed? Wij bieden de ideale opstap naar de rest van jouw carrière!

Jouw stage telt

Tijdens je stage doe je je eerste werkervaring op. Spannend! Gelukkig word je door onze collega’s met open armen ontvangen. We zien jou dan ook als volwaardige collega en betrekken je meteen bij echte projecten. Je komt in een enthousiast, jong team en je krijgt genoeg vrijheid om je ding te doen. En heb je nieuwe inzichten of ideeën? Dan horen we die graag!

Een vliegende start

We investeren graag in de ontwikkeling van onze collega’s. En daar horen onze stagiairs en leerlingen natuurlijk ook bij! Onze ervaren begeleiders staan altijd voor je klaar. Wil je tijdens je stage ook even proeven van een andere afdeling? Dan kan dat! Samen zoeken we naar de beste invulling van jouw stage.

Afstuderen?

Doe je bij Van Wanrooij een afstudeerstage? Dan zorgen we samen voor een toffe opdracht waar jij je mee bezig gaat houden. Bevalt het jou én ons goed? Dan zou je zomaar eens een vaste baan aangeboden kunnen krijgen! Dat is pas snel aan je carrière bouwen…

Nog meer voordelen!

Verder zitten er nog allerlei leuke bijkomstigheden aan werken bij Van Wanrooij. Zoals jaarlijks een aantal gezellige bedrijfsfeesten, vers fruit op kantoor en het samen vieren van bedrijfssuccessen. Ook krijg je een nette stagevergoeding (mbo € 400,- bouw, hbo € 550,-).

“Ik kreeg al snel een paar eigen, kleine projecten. Heel leerzaam!”

Frank, Uitvoerder

Dít is waarom jij een (afstudeer)stage bij Van Wanrooij wilt:

Ontdek jouw talent binnen ons mooie bedrijf

Samenwerken met andere jonge talenten

Alles voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Een vak leren van echte vakmannen

Je krijgt een nette stagevergoeding

Je werkt bij 1 van de grootste woningbouwontwikkelaars van Nederland

Veel gezellige activiteiten en borrels met je leuke collega’s

Zin in een (afstudeer)stage bij ons?

Meer weten over de mogelijkheden of direct reageren:

Heb je vragen? Onze HR-collega's Esmee en Marit helpen je graag! Bellen (073-5340485) kan natuurlijk ook.