The W to start your career
Overslaan naar content

The W to start your career.

Do it your W.

Als student of starter zie jij een moderne werkplek op loopafstand van de Avans, het centraal station én het gezellige centrum van Den Bosch vast wel zitten. Kom stagelopen of werken bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling! Hier leer je veel en zijn de doorgroeikansen groot. Stap na je bouwkundige studie in een mooie startersfunctie, zoals (technisch) projectontwikkelaar, calculator, BIM-modelleur, werkvoorbereider of uitvoerder. Wil je liever eerst ontdekken welke functie het best bij jou past? Ga dan voor een traineeship!

‘Je bent hier niet zomaar een schakel in het proces.’

Stijn, bouwkundig trainee

Stagelopen?

Een stage bij Van Wanrooij is een unieke kans om de bouwwereld te leren kennen en misschien wel je eerste job te vinden. Elk jaar verwelkomen we meer dan 20 stagiairs en leerlingen (mbo-4 en hbo): in de projectontwikkeling, calculatie, BIM, werkvoorbereiding en uitvoering. Ook voor afstudeerders hebben we jaarlijks meerdere plekken. Wij bieden de ideale opstap naar de rest van jouw carrière!

Het Van Wanrooij Traineeship

Ben je bijna klaar met je studie, maar weet je nog niet welke functie nou écht het beste bij je past? Ontdek dan eerst in de praktijk in welk vakgebied jouw talent het best tot z'n recht komt. Tijdens ons traineeship ben je in twee jaar tijd actief op drie afdelingen. Denk je dat je alleen maar meekijkt? Echt niet! Je werkt mee en voert een onderzoek uit zodat jij kunt ondervinden én kunt laten zien waar jouw kracht en interesse ligt. Wij denken met je mee en maken een programma op maat. Lees snel meer over onze traineeships.

Ga jij voor 't échte werk?

Ben jij je aan het oriënteren op een baan voor na je afstuderen? Wij zijn altijd op zoek naar jong talent! Bij Van Wanrooij leer je veel en zijn de doorgroeikansen groot. Stap na je bouwkundige studie in een mooie startersfunctie, zoals (technisch) projectontwikkelaar, calculator, BIM-modelleur, werkvoorbereider of uitvoerder. Kijk eens naar onze vacatures."Binnen Van Wanrooij zijn veel mogelijk-heden om door te groeien."

Janique, BIM-modelleur

Do it your W

Hoe haal je het beste uit jezelf? Waar haal je je uitdaging uit en waar liggen je talenten? Om jou te begeleiden in je persoonlijke groei, bieden we een POP-traject. Wij maken samen met jou een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan met heldere afspraken over jouw ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier!

Zie jij 't al voor je?

We maken graag kennis met je. Laat simpelweg je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bellen (073-5340485) of appen (06-57479345) kan natuurlijk ook. Onze HR-collega's Carlijn en Esmee denken graag met je mee.