The W to your new job
Overslaan naar content

The W to start your carrier.

Our W to Den Bosch.

Een spiksplinternieuw kantoor op de best bereikbare plek in de stad: het Paleiskwartier. Als student zie jij een moderne werkplek op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van Den Bosch vast wel zitten. Denk je aan stagelopen of afstuderen? Dan denk je aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Bekijk snel onze (afstudeer)stageplekken!

‘Ik kreeg meteen een paar eigen projecten. Heel leuk en leerzaam!’

Stijn, bouwkundig trainee

Build your W up.

Een stage bij Van Wanrooij is de perfecte kans om de bouw- en vastgoedwereld te leren kennen en misschien wel je eerste job te vinden. Elk jaar verwelkomen we ruim 20 stagiairs en leerlingen (mbo-4 en hbo): voor vakgebieden als projectontwikkeling, calculatie, BIM, werkvoorbereiding en uitvoering. Studeer je in de richting van bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of vastgoed? Wij bieden de ideale opstap naar de rest van jouw carrière!

"Binnen Van Wanrooij zijn veel mogelijkheden om door te groeien."

Luuk, projectontwikkelaar

Do it your W.

Onze ervaren begeleiders staan altijd voor je klaar. We zien jou als volwaardige collega en betrekken je meteen bij echte projecten. Je komt in een enthousiast, jong team en je krijgt genoeg vrijheid om je ding te doen. En heb je nieuwe inzichten of ideeën? Dan horen we die graag!

Wil je tijdens je stage ook even proeven van een andere afdeling? Dat kan: samen zoeken we naar de beste invulling van jouw stage.

Afstuderen?

Doe je bij Van Wanrooij een afstudeerstage? Dan zorgen we samen voor een toffe opdracht waar jij je mee bezig gaat houden. Bevalt het jou én ons goed? Dan zou je zomaar eens een vaste baan aangeboden kunnen krijgen! Dat is pas snel aan je carrière bouwen…

Waarom jij voor een (afstudeer)stage bij Van Wanrooij kiest:

Ontdek jouw talent binnen ons mooie bedrijf

Alles voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt een nette stagevergoeding

Veel gezellige activiteiten en borrels met je leuke collega’s.

Samenwerken met andere jonge talenten

Een vak leren van echte vakmannen

Je werkt bij 1 van de grootste woningbouwontwikkelaars van Nederland

Zin in een (afstudeer)stage bij ons?

Meer weten over de mogelijkheden of direct reageren:

Heb je vragen? Onze HR-collega Carlijn helpt je graag! Bellen (073-5320485) kan natuurlijk ook.