Ontmoet de Timmerploeg: Martin | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Ontmoet Martin

Het timmerteam van Martin is op zoek naar een leuke collega. Om te ontdekken of jij bij zijn team past, leggen we Martin en zijn team een paar stellingen voor. De antwoorden slaan de spijker op z’n kop!

Ontmoet het timmerteam van Martin

Nou Martin, je móet kiezen...

Queen of Hazes? Da’s een lastige! Ik kan naar beide muzieksoorten goed luisteren. Maar Queen vind ik dan nét wat mooier. Al zingt Hazes weer nét wat lekkerder mee op de bouwplaats...

Bellen of appen? Bellen, ik ben niet zo’n apper. Vaak typ ik iets te vlug en dan klopt de zin niet. Voordat ik het dan veranderd heb… Bellen gaat een stuk sneller!

Voetbal of darten? Voetbal! Dat kijk ik wel graag. Ik heb zelf ook lang gevoetbald, maar door een blessure ben ik uiteindelijk gestopt. Ik kijk trouwens ook regelmatig naar het darten, maar meer als het toevallig zo uitkomt.

Dakkapel plaatsen of vloertje leggen? Ik vind vloeren leggen leuker. De dakkapellen komen kant-en-klaar aan, dus die zijn zo gezet. Maar het leggen van vloeren is als het ware een puzzel die je in elkaar legt.

Films of series? Films, maar dan moet er wel een beetje actie in zitten. En dan vaak de oude actiefilms die als herhaling op tv komen. Naar de bios hoeft van mij niet per se: thuis hebben we lekker alles bij de hand.

Caravan of vliegtuig? Lekker met het vliegtuig. Naar de Canarische Eilanden, Griekenland of Mallorca… als het maar warm is!

Lees ook meer over ploeggenoten Johnniel en Jurghen. Denk jij dat je bij hun team past?

Kom langs voor een kop koffie en leer ze binnenkort écht kennen! App onze collega Carlijn voor meer info: stuur een berichtje via Whatsapp, bel 073 - 53 40 648 of reageer direct op de vacature via onderstaande button.