Skip to content

Ontmoet Marco

Het timmerteam van Marco is op zoek naar een leuke collega. Om te ontdekken of jij bij zijn team past, leggen we Marco en zijn team een paar stellingen voor. De antwoorden slaan de spijker op z’n kop!

Nou Marco, je móet kiezen...

Werken met 30 graden of in de regen? Geef mij maar 30 graden, met hitte heb ik geen moeite. Al heb ik ook geen grote hekel aan regen hoor, maar dan toch liever een warme dag dan timmeren in de buien.

Dakkapel plaatsen of vloertje leggen? Een vloer leggen is wat meer standaard werk. Dakkapellen plaatsen is leuk voor de afwisseling.

Caravan of vliegtuig? Ik ga jaarlijks op vakantie met het vliegtuig, liefst gewoon lekker in Europa. Spanje bevalt altijd goed!

Films of series? Als ik wat meer tijd heb in een vakantie, dan wil ik nog wel eens aan een serie beginnen. Verder kijk ik liever films. Iets met actie, anders val ik halverwege in slaap. 😉

Queen of Hazes? Ik heb niks met Nederlandstalig, dus doe mij maar Queen. We hebben altijd de radio aan staan, maar het maakt me verder niet zoveel uit wat voor muziek er uit dat ding komt. Top 40 of hardstyle doen het altijd goed.

Hilti, Makita of Festool? Hilti, 100%! Daar werken we het meeste mee en dat is écht goed materiaal.

Denk jij dat je bij het team van Marco en Dennis past?

Kom langs voor een kop koffie en leer het team binnenkort écht kennen! App (06-51307250) of bel (073 - 53 40 648) onze HR-collega Lyanne of reageer direct op de vacature via onderstaande button.