Ontmoet de Timmerploeg: Jurghen | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Ontmoet Jurghen

Het timmerteam van Jurghen is op zoek naar een leuke collega. Om te ontdekken of jij bij zijn team past, leggen we Jurghen en zijn team een paar stellingen voor. De antwoorden slaan de spijker op z’n kop!

Ontmoet de Timmerploeg: Jurghen

We zijn benieuwd, Jurghen! Je móet kiezen...

Koffie of thee? Koffie, steevast iedere ochtend om 6.45u. Daar beginnen we de dag mee. En dan om 9.00u nog een bakje en rond 19.00u, thuis op de bank.

Werken met 30 graden of in de regen? Kou vind ik niet erg, maar ik ben allergisch voor regen! En tja, hoe vaak is het nou 30 graden in Nederland… Die dagen overleven we wel.

Queen of Hazes? Queen. Maar liever nog ACDC en Guns N’ Roses. Ik ben al ’n paar keer met vrienden naar hun concerten geweest. Twee jaar geleden nog, bij Guns N’ Roses in de Goffert. Verder kan ik Nederlandstalige muziek zoals Van Dik Hout en Bløf wel waarderen, maar ik heb niks met smartlappen.

Voetbal of darten? Bij ons thuis draait alles om voetbal. Altijd zelf gevoetbald, en nu ben ik leider en trainer van het 7e team bij HVCH. Daarnaast ben ik coördinator van de jongens onder de 13 jaar én de jongens onder de 19 jaar. Ik sta wekelijks minstens 3 keer langs de lijn; ook bij de wedstrijden van mijn zoon. Zelfs als het regent 😉

Films of series? Ik kijk eigenlijk heel weinig tv, alleen voetbal. Bij films val ik bij de eerste reclame vaak al in slaap… Geen groot succes dus.

Dakkapel plaatsen of vloertje leggen? Dakkapel: daar komt wat meer timmerwerk bij kijken. En daar kun je je vakmanschap mooi in kwijt.

Herkenbaar? Lees ook meer over ploeggenoten Martin en Johnniel. Denk jij dat je bij hun team past?

Kom langs voor een kop koffie en leer ze binnenkort écht kennen! App onze collega Lyanne voor meer info: stuur een berichtje via Whatsapp, bel 073 - 53 40 648 of reageer direct op de vacature via onderstaande button.