Ontmoet de Timmerploeg van Dennis | Van Wanrooij
Overslaan naar content

Ontmoet Dennis

Het timmerteam van Dennis is op zoek naar een leuke collega. Om te ontdekken of jij bij zijn team past, leggen we Dennis en zijn team een paar stellingen voor. De antwoorden slaan de spijker op z’n kop!

Ontmoet de Timmerploeg van Dennis

Jouw beurt, Dennis! Je móet kiezen...

Koffie of thee? Koffie. Doordeweeks sowieso altijd. En in het weekend vaak ook, maar dat ligt aan de avond ervoor 😉

Werken met 30 graden of in de regen? 30 graden. Dan nemen we gewoon extra drinken mee en dan komen we de dag wel door. En tja, ook regenachtige dagen horen bij het werk. Waar mogelijk proberen we dan buitenwerk te laten liggen, zodat we niet de hele dag in de buien hoeven te timmeren.

Bellen of appen? Meestal toch wel appen tegenwoordig. Voor het werk bel ik nog veel, maar bij vrienden gaat het meestal via de groepsapp. Da’s toch een stuk makkelijker.

Voetbal of darten? Allebei eigenlijk niet. Het EK of WK volg ik wel altijd, maar dat is meer voor de gezelligheid. Zelf sport ik weinig. Dat vind ik niet echt nodig, want ik heb overdag genoeg beweging!

Dakkapel plaatsen of vloertje leggen? Dakkappellen plaatsen is mooi werk! Stelwerkzaamheden, hijsen, afstellen. En het resultaat mag er vaak ook zijn.

Caravan of vliegtuig? Altijd met het vliegtuig. Ieder jaar minstens één keer een weekendje weg en één keer op vakantie. Binnen Europa wel hoor, zolang het er maar warm is!

Herkenbaar? Lees ook meer over ploeggenoot Marco. Denk jij dat je bij hun team past?

Kom langs voor een kop koffie en leer ze binnenkort écht kennen! Stuur ons een berichtje via Whatsapp, bel 073 - 53 40 648 of reageer direct op de vacature via onderstaande button.