Skip to content

Uitvoerder Bouw

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandBouwbedrijf

Functieomschrijving

Ben jij een echte leider en verbinder met een hart voor woningbouw? Weet jij als geen ander prioriteiten te stellen voor jezelf en anderen? En krijg jij energie van samenwerken met vaste ploegen van echte vakmannen? Dan is een baan als uitvoerder iets voor jou! 


Wat ga je doen als uitvoerder?

Een strakke planning, gemotiveerde collega’s die werken met goed gereedschap. Dat is wat jij nodig hebt om van een bouwproject een succes te maken. Als uitvoerder werk je samen met een projectleider, die meerdere projecten in beheer heeft. In de rol van uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor een of twee bouwplaatsen, afhankelijk van de grootte.


We hebben de ambitie om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig te bouwen. Dat begint al bij het beeld van jouw bouwplaats, deze ziet er netjes en goed georganiseerd uit. Jij zorgt ervoor dat jouw mensen goed geïnformeerd worden en door jouw strakke organisatie lekker bezig kunnen zijn met hun vak. Bij Van Wanrooij staan veilig werken en continu verbeteren centraal, dus ook voor jou en jouw team.


We zoeken momenteel voor een project in Werkendam en in Best een Uitvoerder. Verder wordt er naar de planning gekeken voor op welke bouwplaats je komt te werken.


Benieuwd hoe je toekomstige collega's de baan als uitvoerder vinden? 

Lees hier het succesverhaal van uitvoerder Frank. Enthousiast geworden over het werken bij Van Wanrooij als Uitvoerder? Solliciteer direct, of kom eens kennismaken.


vacature uitvoerder bouw

Vereisten

Dit ben jij in jouw baan als uitvoerder

Jij bent de persoon waar medewerkers, klanten en (onder)aannemers graag mee samenwerken. Je bent proactief, communicatief sterk en weet te sturen op het nakomen van afspraken. Tot slot ben je een echte leider, je schroomt niet om grenzen aan te geven en weet collega’s op een constructieve wijze aan te spreken. Verder:

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding
  • Je hebt kennis en ervaring als uitvoerder in de (seriematige woning)bouw


Dit bieden we jou!

  • Een bruto maandsalaris tussen de €3800 en €5500, afhankelijk van kennis en werkervaring
  • Voldoende ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen
  • 40 verlofdagen
  • Zeer goede pensioenregeling
  • Collectieve ziektekostenverzekering met tegemoetkoming vanuit de werkgever
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een auto van de zaak


Dit zijn wij

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, we pakken door en kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook!


Per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. De komende twee jaar blijft Van Wanrooij onder eigen naam actief en gedurende deze periode blijft de familiedirectie betrokken om mede zorg te dragen voor een goede overdracht. Van Wanrooij wordt als separate entiteit onder het Heijmans concern toegevoegd. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.

Weet jij het verschil te maken?
Voor informatie kun je appen naar 06-51307250 of bellen met Lyanne van der Pas (HR Business Partner) via 073-5340648. We vertellen je graag meer over onze projecten. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via de knop hieronder.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar