Overslaan naar content

Technisch Projectmanager

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandProjectontwikkeling

Functieomschrijving

In deze centrale rol als Technisch projectmanager ben jij de manager die architecten, modelleurs, constructeurs en overige adviseurs begeleidt om de beoogde kwaliteit te bereiken. Jij zorgt ervoor dat de bouwkundige tekeningen, berekeningen en beschrijvingen in orde zijn. Een tevreden klant, dat is waar jij aan werkt als technisch expert.


Jouw werk als Technisch projectmanager

In deze rol toets jij de ontwerpplannen vanaf de definitieve ontwerpfase aan de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor werk je nauw samen met onze eigen of externe BIM-afdeling, calculatie, commerciële projectontwikkeling, de architect, de constructeur, overige adviseurs en indien nodig met de lokale en regionale autoriteiten. Verder:

 • zorg je ervoor dat onze projecten aan het Bouwbesluit voldoen middels controle van de door de adviseur opgezette bouwbesluitberekeningen én door het zelf opstellen van BENG berekeningen;
 • beoordeel je het ontwerp in relatie tot de kwaliteit, het Bouwbesluit en het bouwkostenbudget.
 • begeleid je de opzet van de verkoop-, bestek- en constructietekeningen;
 • zet je de technische omschrijving ten behoeve van de kopers op om vervolgens het bestekboek op te stellen;
 • vraag je de Omgevingsvergunning Bouwen aan.

Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’s. Het team bestaat uit 18 commerciële projectontwikkelaars en 7 technische projectmanagers. Binnen dit enthousiaste team zijn de lijnen kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden van doorpakken en daadkracht. Jouw toekomstige collega Willem vertelt je graag meer: klik hier.


Dit is Van Wanrooij

Wij verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor in Den Bosch. Hier krijg je een moderne werkplek op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.

Vereisten

Wie ben jij?

In deze bouwkundige functie heb je kennis van bouwprocessen en bouwtechnieken. Je bent secuur en vindt het leuk om je in bouwtechnische regel- en wetgeving te verdiepen waarbij je overzicht houdt over meerdere projecten tegelijk. Verder vragen we van je:

 • een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde, architectuur of soortgelijk;
 • bij voorkeur enige werkervaring als planvoorbereider, technisch projectontwikkelaar, BIM-modelleur of vergelijkbare bouwkundige functie, maar ben je net klaar met je studie dan mag je ook zeker solliciteren;
 • kennis van het Bouwbesluit (of de bereidheid je erin te verdiepen);
 • affiniteit met bestek- & verkoopstukken van de woningbouw;
 • bekend met het Office-pakket, Autocad en bij voorkeur met Revit/BIM.

En dit bieden we jou!

In het nieuwe kantoor, gelegen in hartje Den Bosch, staat een moderne werkplek voor je klaar voorzien van een laptop en sta-/zitbureau. Van Wanrooij biedt jou een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities.

Daarnaast kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een jaarcontract voor 32-40 per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring (CAO Bouw & Infra);
 • Een reiskostenvergoeding volgens de CAO-richtlijnen
 • 43 (!) verlofdagen (25 vakantiedagen, 15 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Een laptop;
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Vergoeding van € 18,30 bruto per maand op je aanvullende zorgverzekering;
 • Een gedreven team met jaarlijks meerdere leuke personeelsactiviteiten.


Welkom!

Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij Van Wanrooij. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?

Per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. Gedurende twee jaar blijven we als Van Wanrooij actief, als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans. De familiedirectie blijft voorlopig in beeld: zij zijn nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Hier kan je er meer over lezen.

Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carlijn van den Broek (Corporate Recruiter) via 06-57479345. Of stel je vraag via WhatsApp. Wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaande button!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar