Skip to content

Servicemedewerker

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandBouwbedrijf

Functieomschrijving

Kwaliteit en service staat bij Van Wanrooij hoog in het vaandel. Ons serviceteam draagt dagelijks met veel enthousiasme zorg voor een adequaat servicetraject voor onze kopers. Deze dienstverlening breiden we graag met ons serviceteam én jou uit naar onze huurders. Als Servicemedewerker help jij huurders die tegen problemen aanlopen met betrekking tot hun huurwoning. Jij zorgt ervoor dat servicemeldingen tot in de kern uitgezocht worden en jij houd je bezig met het inplannen van onze eigen servicemonteurs of onderaannemers. In deze functie heb je veel telefonisch contact en geen dag is hetzelfde!


Wat jij gaat doen

Als Servicemedewerker focus jij op de servicemeldingen van ons label Borgdonck maar je schroomt niet om bij te springen bij het servicetraject voor onze kopers. Klantvriendelijkheid staat altijd centraal, door goede communicatie zorgt jouw afdeling ervoor dat onze kopers en huurders, tevreden zijn. Verder:

 • ontvang je uiteenlopende servicemeldingen voor ons label Borgdonck en vorm je voor een huurder het aanspreekpunt voor zijn of haar huurwoning bij servicemeldingen;
 • weet jij de juiste (onder-) aannemer in te zetten bij een melding; 
 • van alle servicemeldingen bewaak je actief de voortgang en stuur je tijdig bij, indien nodig en neem je persoonlijk contact op met de klant;
 • om onze huurders maximaal te faciliteren hebben wij een 24-uur service beschikbaar. Jij bent, afwisselend met andere collega’s, de back-up voor het callcenter. Hierin draag jij de taak om deze meldingen op te pakken, wanneer deze binnen komen.  

Tot slot, ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling in het systeem. Of het nu gaat om het plannen van servicemonteurs of het perfect administratief afhandelen van een servicemelding.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een echte oplosser en altijd op zoek naar de beste manier om de klant te helpen. Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig en bent in staat om onze systemen perfect te beheren. Verder heb jij:

 • minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • je bent planmatig en organisatorisch sterk;
 • bouwkundige, technische of verhuur gerelateerde kennis is een pre;
 • ervaring in een soortgelijke functie als service coördinator, service medewerker in de bouw


Dit bieden we jou!

We bieden je bij aanvang natuurlijk een goed salaris. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan:

 • een bruto maandsalaris tussen de €2800 en €3500, afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • een plek waar jij jezelf kan ontwikkelen om verschillende interessante gebieden. We hebben veel kennis in huis, waar we je maar al te graag in meenemen!; 
 • 8% vakantiegeld;
 • 40 (!) verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • gloednieuw kantoor naast station Den Bosch;
 • collectieve ziektekostenverzekering;
 • een leuk team binnen een financieel kerngezond familiebedrijf.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’s. Het team bestaat 2 Servicemedewerkers, 1 Service Coördinator en 2 Servicemonteurs buitendienst. Met elkaar werken jullie nauw samen om het servicetraject voor onze kopers en huurders prettig te laten verlopen. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden nu eenmaal van doorpakken en daadkracht.


Benieuwd naar je toekomstige collega's en wat het werk zo interessant maakt? Lees hier het verhaal van Frans!


Welkom!

Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


Interesse? Bel of app ons!

Voor informatie kun je bellen naar Lyanne van der Pas (HR Business Partner) via 073-5340648 of stel je vraag via WhatsApp. Direct reageren kan natuurlijk ook: daarvoor gebruik je onderstaande button.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar