Skip to content

(Senior) Zelfstandig Projectontwikkelaar

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandProjectontwikkeling

Functieomschrijving

Heb jij passie voor het ontwikkelen van¬†nieuwbouwprojecten en zorg jij dat ze aansluiten op de vraag in de markt?¬†Dan vind je zeker een uitdaging in onze projecten!¬†Die vari√ęren van eenvoudig tot complex, van klein- tot grootschalig, met laag- of hoogbouw, en zijn gelegen in uitleggebieden of op inbreidingslocaties. Voorbeelden zijn Bosackers (Veldhoven), Heem van Selis (Boxtel), De Groene Steegjes (Utrecht), Landgoed Coudewater (Rosmalen) en project Walkwartier in Oss. En veel meer‚Ķ


Wat ga je doen?

In de rol van¬†(senior) zelfstandig projectontwikkelaar voer je regie over meerdere projecten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het ontwerpproces, de afstemming met betrokkenen zoals gemeente en omwonenden, de RO-procedures,¬†het vergunningentraject, de (eventuele) grondexploitatie,¬†de contractering van de aannemer, (eventuele)¬†civiele aannemer en overige partijen. niet onbelangrijk: de verkoop van de woningen en¬†appartementen. Daarnaast zorg je dat de gewenste kwaliteit geleverd¬†wordt,¬†b√≠nnen de financi√ęle kaders en met een realistische planning.

Kortom: je ontwikkelt het juiste ontwerp voor de juiste doelgroep, veelal op basis van ons flexibele woningconcept Optio. Prijs en kwaliteit meegenomen, want commercie en een goed rendement vinden we belangrijk. Veelal werk je vanuit een bouwclaim- of exploitatieovereenkomst. Soms word je gevraagd bij te dragen aan een tender of prijsvraag en soms heb je te maken met een anterieure overeenkomst of een samenwerkingsverband. Bij ons vind je de ideale werkomgeving om jouw ambities als projectontwikkelaar waar te maken.


Het team

Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een uitgebreid team van professionele collega’s. Het team bestaat uit de directie, 4 ontwikkelingsmanagers, 16 projectontwikkelaars, 6 technische ontwikkelaars en 4 online-marketingspecialisten. Binnen dit dynamische team zijn de lijnen kort en is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij ons heerst geen vergadercultuur; wij houden nu eenmaal van doorpakken en daadkracht.

Wil je één van je nieuwe collega’s leren kennen? Kijk dan hier.


 
Het Van Wanrooij DNA

Nooit stilstaan, altijd verder. Werken bij Van Wanrooij betekent onderdeel zijn van een krachtig en succesvol familiebedrijf. Daadkracht, gedrevenheid en (proces)innovatie kenmerken onze organisatie. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij centraal in onze aanpak. Wij verwelkomen je graag in ons spiksplinternieuwe kantoor in Den Bosch. Hier krijg je een moderne werkplek op loopafstand van het centraal station en het gezellige centrum van de meest bourgondische stad van Nederland.


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bekwaam in het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Een verbinder met het vermogen om de juiste doelgroep te benaderen met een gedegen markt- en risicoanalyse. Je speelt kort op de bal, bewaart het overzicht en hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt, ben je sterk in de onderhandeling en durf je keuzes te maken. Je beschikt over:

 • tenminste een afgeronde hbo-opleiding richting bouwkunde, architectuur, ruimtelijke ordening¬†of makelaardij en vastgoed;
 • relevante commerci√ęle ervaring als projectontwikkelaar of projectmanager;
 • talentscan (online assessment) is onderdeel van de procedure.


Dit bieden wij jou!

Je gaat werken in een professionele werkomgeving waarin je in staat gesteld wordt om het beste uit jezelf te halen. 

Bij ons kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen de ‚ā¨5000 en ‚ā¨7500 (op basis van een 40-urige werkweek) en¬†afhankelijk van expertise en ervaring;¬†
 • 8% vakantietoeslag;¬†
 • daarnaast een 13e maand (resultaatafhankelijk);
 • dienstverband op basis van 32-40 uur per week;
 • lease auto van de zaak;
 • maar liefst 40 (!) verlofdagen bij een fulltime contract;
 • ruimte voor ontwikkeling en mogelijkheden voor gerichte opleidingen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • collectieve ziektekostenverzekering;


Welkom!

... bij een Brabants familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar loyaal is naar haar medewerkers en andersom. We zijn nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‚Äėm. Half werk kennen we niet. Onze directie denkt met je mee, heeft hart voor de zaak en veel waardering voor zijn mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten (als het kan).


Weet jij het verschil te maken?

Onze wervingsprocedure wordt begeleid door Dux Nova. Solliciteren en/of meer informatie kun je navragen bij Sander Tazelaar  via: 06 - 81 21 61 82 of sander@duxnova.nl. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar