Skip to content

HR manager (32-40 uur)

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandHolding

Functieomschrijving

Als HR-manager bij Van Wanrooij in Den Bosch krijg jij de kans om samen met een toegewijd team van 8 collega’s te bouwen aan de verdere professionalisering van HR en een toekomstbestendig HR-beleid dat klaar is voor de uitdagingen van morgen. Van Wanrooij is namelijk constant in beweging en staat aan de vooravond van een organisatietransitie. Onlangs is aangekondigd dat we onderdeel gaan uitmaken van Heijmans. Aan jou de taak om focus te behouden op coördinatie en het leggen van verbindingen.


Wat ga je doen?

Met jouw visie op HR en inzicht in de snel veranderende wereld, word jij de strategische adviseur voor onze directie. Een uitdagende taak als HR-manager, waarbij je nauw betrokken zult zijn bij het vormgeven van de transitie die gaat komen, zowel op organisatorisch als HR-gebied. Verder ga je bouwen aan een (pragmatisch) HR-beleid en aan de slag met o.a. de volgende HR-thema's:

 • Begeleiden van leiderschapsontwikkeling binnen een veranderende organisatie
 • Creëren en behouden van medewerkersbetrokkenheid en tevredenheid
 • Optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en het creëren van voldoende en gekwalificeerd personeel binnen de gehele organisatie
 • Herzien van de huidige functieomschrijvingen
 • Herzien van de pensioenen als gevolg van de nieuwe pensioenwetgeving
 • Opzetten van een prestatie- en gespreksdialoog
 • Optimaliseren van de HR werkprocessen en managementinformatie

Daarnaast geef je coachend leiding aan het HR-team, bestaande uit 8 collega’s: corporate recruiter, HR-assistent, 2 HR-adviseurs, een HR-businesspartner, coördinator wagenpark- en facilitaire zaken, een KAM-coördinator en een verzuimspecialist. Alle collega’s in dit team zijn zelfstandig, gedreven en resultaatgericht. Jouw rol? Die is vooral coördinerend en verbindend.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend en hebt oog voor de business. Daarnaast beweeg jij je moeiteloos door de organisatie en sta je altijd klaar om kansen aan te grijpen. Verder herken jij je in onderstaande punten:

 • Hbo+/wo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op gebied van HRM, bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding.
 • 3-5 jaar leidinggevende ervaring aangevuld met circa 10 jaar ervaring in het HR-vakgebied.
 • Een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht.
 • Communicatief sterk om te kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.


Dit bieden wij jou!

In het nieuwe kantoor, gelegen in hartje Den Bosch, staat een moderne werkplek voor je klaar voorzien van een laptop en sta-/zitbureau. Van Wanrooij biedt jou een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities. Daarnaast kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een jaarcontract voor 32-40 per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.750 – € 6.750 bruto per maand, afhankelijk van kennis en werkervaring
 • 40 (!) vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Leaseauto, 13e maand (resultaatafhankelijk) en een onkostenvergoeding
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Jaarlijks meerdere gezellige feestjes en borrels met je collega's!

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.


Welkom!

Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij ons succesvolle familiebedrijf. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?


Misschien heb je het al gehoord: per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. Gedurende twee jaar blijven we als Van Wanrooij actief, als afzonderlijke entiteit binnen Heijmans. De familiedirectie blijft in deze periode in beeld: zij zijn nauw betrokken om zorg te dragen voor een goede overdracht. Van ons bedrijf, maar vooral ook van onze mensen. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.


Weet jij het verschil te maken?

Van Wanrooij heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Compagnon. Solliciteren kan via de vacaturewebsite van Compagnon: https://www.compagnon.com/vacatures/bouw-hr-manager-15620-s-hertogenbosch

of

Apply with Indeed onbeschikbaar