Skip to content

Directeur Bouwbedrijf

Nederland, Noord-Brabant, Den BoschBouwbedrijf

Functieomschrijving

De huidige (familie)directie heeft aangegeven (meer) uit het dagelijkse operationele proces wil treden en het bedrijf in de toekomst wil aansturen/begeleiden vanuit een holdingdirectie. Om deze reden zijn wij op zoek naar een directeur bouwbedrijf die samen met de financieel directeur en directeur projectontwikkeling het nieuwe directieteam gaan vormen.

Wat ga je doen?

Om invulling te geven aan deze positie zijn we op zoek naar een leider die vanuit de sterke basis en bedrijfscultuur, samen met de aandeelhouders en collega's, verder wil bouwen aan de toekomst en daarbij voortdurend streeft naar innovatie, digitalisering, industrialisering, duurzaamheid, circulariteit en excellentie.

Als directeur bouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor het bouwbedrijf in termen van geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Je stuurt de afdelingen engineering, BIM, calculatie, kopersbegeleiding en service en onderhoud direct aan en je bent verantwoordelijk voor de definitieve prijsvorming van de projecten. Je werkt nauw samen met de directeur productie die de technische voorbereiding en uitvoering van de projecten aanstuurt. 

Je bent initiator van verbeteringen en vernieuwingen door op een verbindende manier de samenwerking te zoeken, zowel intern als extern. Je zorgt voor de juiste positionering van het bedrijf in een functioneel relatienetwerk en je bent sterk in het actief onderhouden van dit netwerk. Je brengt visie op de thema's innovatie, circulariteit en versnelling van het bouwproces. Je optimaliseert werkprocessen en stuurt collega's aan gericht op een goed resultaat en een optimale balans tussen kwaliteit, tijd en geld met aandacht voor vernieuwing en ontwikkeling.

Vanuit deze rol weet je de organisatie te transformeren van een familie aansturing naar een familiebedrijf dat bestuurd wordt op data, KPI en een gezonde dosis betrokkenheid en vakkennis.


Vereisten

Wie ben jij?

Voor deze uitdagende positie zoeken we een sterke, resultaatgerichte en betrokken directeur bouwbedrijf met kennis van bouwen, optimaliseren van processen en een moderne toekomstvisie. Je beschikt over een bouwtechnische achtergrond op HBO/WO-niveau en minimaal 5-10 jaar relevante managementervaring binnen een bouwonderneming. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met conceptueel bouwen en/of een lean-gestuurde omgeving.


Je bent een ondernemend en besluitvaardig persoon met een moderne visie op bouwen. Iemand met een inspirerende persoonlijkheid die de organisatie op een slimme en scherpe manier aanstuurt en daarbij veel aandacht heeft voor kwaliteit van bouwen en een goede sfeer en betrokkenheid van collega's op kantoor en op de bouwplaats. Met jouw gedrevenheid ben je in staat collega's te inspireren, motiveren en in hun kracht te zetten binnen de organisatie.

Dit bieden wij jou
Geboden wordt een professionele werkomgeving waarin je instaat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Betrokken collega's, korte besluitvormingslijnen en aandacht voor groei en ontwikkeling typeren onze organisatie. Je ontvangt een uitstekend salaris en een mooi secundair pakket met onder andere een bonusregeling (resultaatafhankelijk), auto van de zaak, 40 verlofdagen, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering.


We horen graag van je

Onze wervingsprocedure wordt begeleid door Dux Nova. Solliciteren en inlichtingen opvragen kan bij Sander Tazelaar: 06 - 8121 61 82 of sander@duxnova.nl.


Acquisitie n.a.v. deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar