Skip to content

BIM-Modelleur

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland€ 2.700 - € 3.250Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Heb jij nog niet zo lang geleden je studie bouwkunde afgerond? Bij Van Wanrooij in 's-Hertogenbosch zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die zich wil ontwikkelen in de rol van BIM-modelleur. Ons interne BIM-opleidingstraject zorgt ervoor dat jij opgeleid wordt tot een zelfstandig BIM-modelleur en je samen met je collega’s modelleert in 3D.
 
Wat ga je doen als BIM-modelleur?
De architect maakt een ontwerp voor een nieuwbouwplan. Deze schets maak je concreet door alle bouwkundige informatie in een BIM-model te vertalen. Jij modelleert wat uiteindelijk wordt gebouwd. Een hele verantwoordelijke functie, zeker wanneer in de nabije toekomst ook alle betrokken partijen in jouw model gaan werken! Wat ga je precies doen:

 • uitwerken van verschillende fases van een BIM-project, van verkoopfase tot uitvoeringsfase;
 • uitwerken en opzetten van tekeningen van bijvoorbeeld plattegronden, gevels & doorsnedes en details;
 • je coördineert het project, je zorgt dat deadlines worden gehaald;
 • je denkt na over verbeteringen en stelt nieuwe oplossingen voor om slimmer te werken.

Wil je meer lezen over de functie? Lees dan hier het verhaal van onze collega Aakash!

Vereisten

Wie ben jij..

 • jij hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding bouwkunde 
 • jij wilt je graag specialiseren en ontwikkelen tot BIM-modelleur
 • je bent zeer nauwkeurig en je houdt altijd het eindresultaat voor ogen.

Dit bieden we jou!

Een loopbaan bij een van de grootste woningbouwers in Nederland. Je start met een persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Hoe wij dat doen, lees je hier! Je gaat werken in een professionele werkomgeving, in een afdeling met een solide positie binnen onze organisatie. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties. Omdat jij en je team goed werk leveren, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch, vinden wij. Wat je van ons mag verwachten:

 • een bruto maandsalaris tussen de €2.700 en €3.250, afhankelijk van kennis en werkervaring
 • 8% vakantiegeld en 40 (!) verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • collectieve ziektekostenverzekering;
 • fijne, moderne werkplek met een sta-/zitbureau;
 • jaarlijks meerdere gezellige bedrijfsactiviteiten met je collega's.


Welkom!
Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan jij jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?


Per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. De komende twee jaar blijft Van Wanrooij onder eigen naam actief en gedurende deze periode blijft de familiedirectie betrokken om mede zorg te dragen voor een goede overdracht. Van Wanrooij wordt als separate entiteit onder het Heijmans concern toegevoegd. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.


Weet jij het verschil te maken?
Voor informatie kun je bellen naar Lyanne van der Pas (HR Business Partner) via 073-5340648 of stel je vraag via WhatsApp. Direct reageren kan natuurlijk ook, via onderstaande button.of

Apply with Indeed onbeschikbaar