Van Wanrooij Bouwontwikkeling B.V. - Allround servicemonteur
Overslaan naar content

Allround servicemonteur

Op locatie
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Bouwbedrijf

Functieomschrijving

Voor ons serviceteam zijn wij op zoek naar een Allround servicemonteur regio Noord‑Brabant. Met jouw enthousiasme tover je een glimlach op het gezicht van onze klanten. Heb jij twee rechterhanden, kun je goed zelfstandig werken en heb je een klant- en servicegerichte instelling? Dan is dit de functie voor jou! Elke dag biedt voldoende afwisseling met afspraken bij verschillende klanten: de ene afspraak betreft bijvoorbeeld het stellen van deuren en ramen, bij een volgende afspraak spoor je de oorzaak van een lekkage op.


Wat ga je doen?
Tevreden klanten; daar gaan we natuurlijk voor. Toch kan het nodig zijn dat, na een oplevering van een woning, er service werkzaamheden plaatsvinden in overleg met de klant. Als allround monteur haal je de benodigde materialen op in ons eigen servicemagazijn, je pakt de ingeplande serviceklussen aan en je zorgt voor een correcte administratieve registratie van je werkzaamheden en verbruikte materialen in de iPad. Jij bent de hele dag lekker onderweg met een eigen bus om servicemeldingen op te lossen. Klanten sta je netjes te woord en je onderhoudt zowel telefonisch als 1x per week op kantoor nauw contact met onze binnendienst over de ingeplande afspraken, de benodigde materialen en eventuele aandachtspunten. Op het einde van de dag zorg je dat je bus weer op orde is. Om onze klanten maximaal te ontzorgen, hebben wij een 24-uurs service beschikbaar. Jij wordt hier afwisselend met andere collega's voor ingezet.


Het team
Je werkt bij een grote speler in de woningmarkt met een team van professionele collega’s. Het team bestaat uit 2 Servicemedewerkers, 1 Service Coördinator en 2 Servicemonteurs buitendienst. Met elkaar werken jullie nauw samen om het servicetraject voor onze kopers en huurders prettig te laten verlopen. Als nieuwe collega sta je er nooit alleen voor. Onze ervaren collega’s staan klaar om je te helpen en begeleiden. Vanaf je eerste werkdag krijg je een uitgebreid inwerkprogramma, waarbij je stap voor stap wordt ingewerkt in je nieuwe rol.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een gedreven enthousiaste vakman, die goed zelfstandig kan werken. Je bent sociaal en hebt graag tevreden klanten. Je bent van nature een aanpakker, komt afspraken na en je hebt een flexibele instelling. Verder vragen we van jou:

 • Een mbo-opleiding richting timmerman, servicemonteur of andere relevante ervaring
 • Kennis van woningborg is een pre
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
 • Je hebt een maximale reistijd van 30 minuten naar Den Bosch
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een VCA, of je bent bereid om deze te behalen.

En dit bieden we jou!
In het nieuwe kantoor, gelegen in hartje Den Bosch, staat een moderne werkplek voor je klaar voorzien van een laptop en sta-/zitbureau. Van Wanrooij biedt jou een professionele werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld om het beste uit jezelf te halen. Wij hebben aandacht voor jou én je ambities.

Daarnaast kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een jaarcontract voor 30-40 per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • 45 (!) verlofdagen (25 vakantiedagen, 15 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Een laptop;
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • Collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • Vergoeding van € 19,90 bruto per maand op je aanvullende zorgverzekering;
 • Een gedreven team met jaarlijks meerdere leuke personeelsactiviteiten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.
 • Een bruto uurloon van €20,86 - €24,74, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een goedgevulde bus met topmaterialen (mag ook gebruikt worden voor woon-werk verkeer)

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Welkom!

Een goede werksfeer, lekker doorwerken en elkaar écht kennen. Dat typeert werken bij ons succesvolle familiebedrijf. We zijn nuchter, aanpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Half werk kennen we niet. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan je jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Dat wil jij toch ook?


Sinds september 2023 is Van Wanrooij onderdeel van Koninklijke Heijmans. Inmiddels is de nieuwe directie ingetreden: een krachtig team dat vastberaden is om verder het verschil te maken in de woningmarkt. In die markt blijven we voorlopig onder de naam Van Wanrooij actief. Zo succesvol zijn en blijven, dat kunnen we alleen samen. Samen komen we immers verder.


Weet jij het verschil te maken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carlijn van den Broek (Corporate Recruiter) via 06 57 47 93 45. Of stel je vraag via WhatsApp. Wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaande button!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar