Skip to content

Allround servicemonteur

Den Bosch, Noord-Brabant, NederlandBouwbedrijf

Functieomschrijving

Voor ons serviceteam zijn wij op zoek naar een Allround servicemonteur regio Noord‑Brabant. Met jouw enthousiasme tover je een glimlach op het gezicht van onze klanten. Heb jij twee rechterhanden, kun je goed zelfstandig werken en heb je een klant- en servicegerichte instelling? Dan is dit de functie voor jou! Elke dag biedt voldoende afwisseling met afspraken bij verschillende klanten: de ene afspraak betreft bijvoorbeeld het stellen van deuren en ramen, bij een volgende afspraak spoor je de oorzaak van een lekkage op.


Wat ga je doen?

Tevreden klanten; daar gaan we natuurlijk voor. Toch kan het nodig zijn dat, na een oplevering van een woning, er service werkzaamheden plaatsvinden in overleg met de klant. Als allround monteur haal je de benodigde materialen op in ons eigen servicemagazijn, je pakt de ingeplande serviceklussen aan en je zorgt voor een correcte administratieve registratie van je werkzaamheden en verbruikte materialen in de iPad. Jij bent de hele dag lekker onderweg met een eigen bus om servicemeldingen op te lossen. Klanten sta je netjes te woord en je onderhoudt zowel telefonisch als 1x per week op kantoor nauw contact met onze binnendienst over de ingeplande afspraken, de benodigde materialen en eventuele aandachtspunten. Op het einde van de dag zorg je dat je bus weer op orde is. Om onze klanten maximaal te ontzorgen, hebben wij een 24-uurs service beschikbaar. Jij wordt hier afwisselend met andere collega's voor ingezet.Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een gedreven enthousiaste vakman, die goed zelfstandig kan werken. Je bent sociaal en hebt graag tevreden klanten. Je bent van nature een aanpakker, komt afspraken na en je hebt een flexibele instelling. Verder vragen we van jou:

 • Een mbo-opleiding richting timmerman, servicemonteur of andere relevante ervaring
 • Kennis van woningborg is een pre
 • Je hebt een maximale reistijd van 30 minuten naar Den Bosch
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een VCA, of je bent bereid om deze te behalen.


Wat bieden wij jou?

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we inzetten in onze mensen, processen en innovaties. En dus ook in jou! Wij bieden je een afwisselende, veelzijdige baan en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Wat je van ons mag verwachten:

 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een bruto uurloon van €18,92 - €22,44, afhankelijk van kennis en ervaring
 • 45 (!) vakantiedagen per jaar
 • Fulltime contract
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering
 • Zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • Een goedgevulde bus met top materialen

Welkom!
Bij Van Wanrooij zijn we nuchter, doorpakkers en we kijken altijd vooruit. Als we een kans zien, dan grijpen we ‘m. Hier hebben we aandacht voor jou én je ambities. Bij ons kan jij jezelf zijn én jezelf ontwikkelen. Onze directie denkt met je mee en heeft veel waardering voor haar mensen. Dat uit zich in een goede beloning, het samen vieren van successen en veel gezellige activiteiten. Dat wil jij toch ook?

Per 5 september 2023 is Van Wanrooij overgenomen door Heijmans. De komende twee jaar blijft Van Wanrooij onder eigen naam actief en gedurende deze periode blijft de familiedirectie betrokken om mede zorg te dragen voor een goede overdracht. Van Wanrooij wordt als separate entiteit onder het Heijmans concern toegevoegd. Verder benieuwd? Hier kun je er meer over lezen.

Interesse? Bel van app-ons!

Voor informatie kun je bellen naar HR-collega Lyanne via 073-5340648 of stel je vraag via WhatsApp. Direct reageren kan natuurlijk ook: daarvoor gebruik je onderstaande button.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar